Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Εγγραφές μαθητών/τριών στα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Α΄ τάξη, Σχολικό έτος 2020-2021


Εγγραφές μαθητών/τριών στα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Α΄ τάξη, Σχολικό έτος 2020-2021
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 15  ΕΩΣ  ΚΑΙ  29  ΜΑΪΟΥ 2020
[τη σχολική χρονιά 2020-2021 στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2014 έως 31-12-2014].
  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
  1. Βιβλιάριο Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου που φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  2. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/τριας (Α.Δ.Υ.Μ.) – δίνεται από το σχολείο.
  3. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/τριας (οι αιτήσεις εγγραφής υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο στο σχολείο που ανήκουν οι μαθητές/τριες σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας) και αποδεικνύεται με την προσκόμιση με βάση τα οριζόμενα του Ν.3463/2006, άρθρο 279 (Η ιδιότητα μόνιμου κατοίκου, όπου αυτή απαιτείται, βεβαιώνεται από τον Δήμαρχο ή τον Πρόεδρο της Κοινότητας. Η οικεία βεβαίωση χορηγείται εφόσον προκύπτει πραγματική εγκατάσταση στο Δήμο ή στην Κοινότητα, που αποδεικνύεται με την υποβολή από τον ενδιαφερόμενο απόδειξης λογαριασμού Δ.Ε.Κ.Ο. ή αντιγράφου εκκαθαριστικού της οικείας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.). Εάν, αιτιολογημένος, η ιδιότητα του μόνιμου κατοίκου δεν μπορεί να αποδειχθεί από τα ανωτέρω δικαιολογητικά, αποδεικνύεται από τον ενδιαφερόμενο με κάθε άλλο πρόσφορο αποδεικτικό μέσο. Η υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μοναδικό αποδεικτικό μέσο. Σε κάθε περίπτωση ο Δήμαρχος δύναται να αρνηθεί τη χορήγηση της βεβαίωσης με παράθεση ειδικής αιτιολογίας).
  4. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου (θα δοθούν απευθείας από το 11ο Νηπιαγωγείο).
Υπενθυμίζεται ότι φέτος οι εγγραφές μαθητών και μαθητριών στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνης θα πραγματοποιηθούν στο γραφείο του Δ/ντή καθημερινά με το παρακάτω πρόγραμμα: Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 11:00 - 15:00, Τρίτη και Πέμπτη από 10:00 μέχρι 13.00 κατόπιν ραντεβού για λόγους αποφυγής συνωστισμού,  στο τηλέφωνο 2831056242.
Επισημαίνεται ότι, κατά την περίοδο των εγγραφών, αποτελεί ευθύνη όλων η τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) Ως εκ τούτου, παρακαλείστε ως προς την πιστή τήρηση των προτεινόμενων μέτρων (χρήση μάσκας, φυσική απόσταση 2 μέτρων, υγιεινή χεριών).
Σας  ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία!
Η Διεύθυνση του 15ου Δημοτικού Σχολείου
Υ.Γ στην διαδικασία της εγγραφής προτείνεται και η παρουσία του παιδιού σας για να έχουμε μαζί του μια πρώτη γνωριμία και νε έχει επαφή με το νέο σχολικό περιβάλλον.
Πληροφορίες – ενημερώσεις στο: http://15dim-rethymn.blogspot.com/ στο email: 15dimret20@gmail.com και στο τηλέφωνο 2831056242. 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας καλωσορίζει στο σχολείου και σας προτρέπει να μελετήσετε το κείμενο που θα βρείτε εδώ με στόχο την καλύτερη προετοιμασία της οικογένειας και του παιδιού σας για το νέο σχολικό περιβάλλον. 

15o 12/θ Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου
Η σχολική περιφέρεια του 15ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου περικλείεται από τις οδούς:

Δυτικά: Η οδός Κριάρη από Μητροπόλεως μέχρι τέλος (δεξιά πλευρά μέχρι Νο 15 κατά την άνοδο), αριστερά από την προέκταση της Χατζημιχάλη Γιάνναρη (αρ. 50) και πάνω μέχρι τέλος και από την οδό Γ. Κουρμούλη (δυτική πλευρά).
Ανατολικά: Η οδός Κουρμούλη (δυτική πλευρά – μονοί αριθμοί έως και Νο 37).
Βόρεια: Η προέκταση της Χατζημιχάλη Γιάνναρη (νότια πλευρά).
Αναλυτικότερα η σχολική περιφέρεια του 15ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου περιλαμβάνει τους παρακάτω οδούς:
·       Κουρμούλη Γ. τα μονά από 1 μέχρι 37
·       Κριάρη από 15 και πάνω τους μονούς και από 50 και πάνω τους ζυγούς.
·       Ιδαίου Άνδρου,  Κουρητών,  Βαβουράκηδων και Μιαούλη,  Παπα δογιάννη Εμμ.,
·       Φαναρίου,  Κελαϊδή Στ.,  Κάββαλου Μιχ.,  Ι. Μονής Πρέβελη,  Γαβαλάδων,
·       Σιλιγάρδου,  Αγίου Πνεύματος,  Παξινού – Μινωτή,  Μαράκη Μιχ.,
·       Αθανασιάδη,  Σπαντιδάκη Ηλ.,  Σήφη Βαρδινογιάννη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου