Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς 2022-2023

 Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας,

τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 επιστρέφουμε στο σχολείο μας. Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς θα χτυπήσει στις 8.15πμ . Περιμένουμε με ανοιχτή αγκαλιά τους μαθητές και τις μαθήτριες μας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα συγκεντρωθούν στον χώρο της κάτω αυλής (γήπεδο μπάσκετ) σε καθορισμένες θέσεις, όπου θα τους περιμένουν οι υπεύθυνοι/ες εκπαιδευτικοί των τμημάτων. Οι συνοδοί γονείς θα παραμείνουν εντός του χώρου της αυλής και πίσω από τα παιδιά. Ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων θα τελεστεί στις 9:20 π.μ. (καλό είναι να είστε στο χώρο του σχολείου τουλάχιστο 10 λεπτά νωρίτερα).

Μετά την ολοκλήρωση του Αγιασμού, οι μαθητές και οι μαθήτριες θα αποχωρήσουν 10:00πμΘα μείνουν μόνο οι μαθητές και οι μαθήτριες από μετεγγραφή και της Α΄ τάξης, με τους γονείς τους, για ενημέρωση από τον Διευθυντή του σχολείου, στον χώρο της πέργκολας.

Την ημέρα του Αγιασμού οι μαθητές και οι μαθήτριες δεν χρειάζεται να έχουν μαζί τους τσάντες. Τα βιβλία θα μοιραστούν την επόμενη ημέρα.

Για οποιοδήποτε θέμα απαιτείται συνεργασία των γονέων με εκπαιδευτικούς ή με τον Διευθυντή του σχολείου, παρακαλούμε να περιμένετε μέχρι την πλήρη αποχώρηση των μαθητών από το σχολείο. Σε κάθε περίπτωση προτιμήστε την επικοινωνία μέσω τηλεφώνου 2831056242 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 15dimret20@gmail.com 

Ευχόμαστε σε όλους μια χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και χαμόγελο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου