Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Ενημέρωση γονέων σχετικά με τη λειτουργία του διευρυμένου ολοήμερου προγράμματος του σχολείου μας το σχολικό έτος 2022-2023.

Αγαπητοί γονείς γεια σας, καλό μήνα και καλή σχολική χρονιά. 

Το σχολείο μας εντάσσεται στην πιλοτική εφαρμογή του διευρυμένου ολοήμερου σχολείου.  Επεκτείνεται χρονικά έως τις 17:30 εμπλουτίζοντας την παρεχόμενη δωρεάν εκπαίδευση και στηρίζοντας τους εργαζόμενους γονείς και τις οικογένειές τους.

Τι θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα;
Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επιπλέον χρόνο για μάθηση, μελέτη και παιχνίδι στο σχολείο, αναβαθμισμένο περιεχόμενο, μέσω δραστηριοτήτων όπως π.χ εκπαιδευτική ρομποτική, πειράματα, ρητορική τέχνη, ασφαλής και δημιουργική πλοήγηση στο Διαδίκτυο, αθλητισμός, παραδοσιακοί ή μοντέρνοι χοροί, εικαστικές τέχνες, χειροτεχνίες και κατασκευές, εκμάθηση μουσικών οργάνων.

Πότε και πού γίνεται η εγγραφή μαθητών;
Από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου ως και την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, καλούνται οι γονείς και κηδεμόνες μαθητών/τριών να επικοινωνήσουν με τη διεύθυνση του σχολείου ώστε να εγγράψουν τα παιδιά τους, εφόσον το επιθυμούν, στα τμήματα διευρυμένου ολοήμερου, προκειμένου αυτά να σχηματιστούν εγκαίρως και να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους άμεσα, με την έναρξη του σχολείου. τηλ. επικοιν.: 2831056242 και στο email  15dimret20@gmail.com

Ευχαριστούμε για την συνεργασία
Ο Δ/ντής του σχολείου

Ανδρέας Ι. Μπενάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου