Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ επαναλειτουργίας (3) Μάιος 2021

Αγαπητοί γονείς. 

Οι πρώτες μέρες της επαναλειτουργίας του σχολείου μας ήταν πολύ όμορφες, κύλησαν ικανοποιητικά και τα συναισθήματα μας πλούσια με την δια ζώσης διδασκαλία. Η διαδικασία των self test μας δίνει την αίσθηση της σιγουριάς και της ασφάλειας. Σήμερα Τετάρτη 12/5/2021, έως το βράδυ, θα πρέπει μα έχει γίνει το 2ο self test της εβδομάδας. Γι αυτό θα θέλαμε να σας θυμίσουμε *έγκαιρα* να καταχωρήσετε το αποτέλεσμα και να εκτυπώσετε την κάρτα μαθητή. Αύριο Πέμπτη το πρωί τα παιδιά θα πρέπει *να κρατούν την καινούρια κάρτα* και να τη δείξουν στην είσοδο του σχολείου και στην πρωινή συγκέντρωση στον εκπ/κό της 1ης ώρας και να τη βάλουν πάλι μέσα στην τσάντα τους.

Όσοι γονείς *δεν έχουν εκτυπωτή* θα πρέπει να αναγράφουν πάνω στο χαρτί εκτός από όλα τα στοιχεία και τον μοναδικό κωδικό που φαίνεται πάνω αριστερά στην πλατφόρμα, αφού στην ουσία αυτός ο κωδικός επιβεβαιώνει και δείχνει ότι έχετε μπει στην πλατφόρμα και έχετε δηλώσει το αποτέλεσμα. Οι γονείς θα πρέπει να μην ξεχάσουν να βάλουν την υπογραφή τους στο τέλος της σχολικής κάρτας. _Σε όσους το εκτυπώνουν ο κωδικός φαίνεται απευθείας.

Παρακάτω σας έχουμε κυκλώσει *με κόκκινο* τι χρειάζεται σε ένα παράδειγμα σχολικής κάρτας. Αυτές είναι οι οδηγίες που έχουμε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. 



Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και την συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου