Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Το τέλος του προγράμματος Blue Countries Erasmus+

 Στο τέλος του Αυγούστου 2020 το πρόγραμμα Blue Countries Erasmus+ ολοκληρώνετε. Δυστυχώς λόγω της πανδημίας του COVID-19 δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί το τελευταίο ταξίδι στη Ρουμανία το Μάιο του 2020. 

Ωστόσο μας μένουν οι υπέροχες αναμνήσεις και εμπειρίες των προηγούμενων κινητικοτήτων, ιδιαίτερα  πολύτιμες για τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν είτε αντιπροσωπεύοντας το σχολείο μας στις άλλες χώρες είτε ασχολούμενοι/ες με τις δραστηριότητες του προγράμματος τα τελευταία δυο χρόνια.

Ελπίζουμε μέσα από την πληθώρα των αναρτήσεων σχετικές με το πρόγραμμα να απολαύσετε το "ταξίδι" αυτό.

Και θυμηθείτε...

ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ!

WATER IS LIFE

NO WATER, NO LIFE!

Επισημαίνεται ότι για όλες τις αναρτήσεις του blog που σχετίζονται με το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ ισχύει το παρακάτω κείμενο: «Η υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την παραγωγή των παρόντων αναρτήσεων δεν συνιστά αποδοχή του περιεχομένου, το οποίο αντανακλά τις απόψεις μόνον των δημιουργώ, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που εμπεριέχονται σε αυτό» “The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου