Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Τα δέντρα των Blue Countries

 Ο εξωραϊσμός μιας περιοχής που βρίσκεται κοντά σε νερό και το φύτεμα δέντρων ήταν ένας από τους στόχους του Erasmus+. Λόγω αντικειμενικών δυσκολιών στην πραγματοποίηση αυτής της δραστηριότητας, αποφασίστηκε από όλους τους εταίρους ότι θα ήταν εξίσου αποτελεσματικό να φυτέψουμε δέντρα μέσα ή γύρω από το χώρο του σχολείου.

Γι αυτό τον λόγο το Φεβρουάριο του 2020 οι μαθητές του σχολείου μας φύτεψαν 6 δέντρα, ένα για κάθε χώρα του προγράμματος Erasmus+. Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπετε τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες να προετοιμάζουν τα δεντράκια με τη βοήθεια του διευθυντή, κου Ανδρέα Μπενάκη και τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ τάξης να τα φυτεύουν. Ένα από τα δεντράκια φυτεύτηκε έξω από το χώρο του σχολείου, στο διπλανό παρκάκι, που εδώ και πολλά χρόνια έχει "υιοθετηθεί" από το σχολείο. Ο κος Μανώλης Πρωτογεράκης με τη βοήθεια μέλους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου φρόντισαν γι αυτό.










Τη φροντίδα των δέντρων ανέλαβαν οι μαθητές του σχολείου ενώ σημαντική βοήθεια στο πότισμα και την περιποίηση τους προσφέρει και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου